Vyhledávání


Kontakt

Domino - zvuková a světelná technika
Boční 482
26101 Příbram 7
telefon: 777 006 116 -----------723 763 159

E-mail: ............................rock-action@seznam.cz

Příbramská Rocková liga nabídne vystoupení dalšího kola soutěžní přehlídky

25.04.2012 21:04

Novinky.cz

 

Organizátory Rockové ligy je stejně jako loni Spolek ve čtvrtek, čili příbramské seskupení příznivců a šiřitelů nepokleslé a nekomerční kultury. Kromě domácích soutěžících kapel Snadno na dno a EVIWATT  tentokrát nabízejí i hostující 2 Generations.

2 Generations

Rocková liga odstartovala prvním ročníkem v pátek 21. ledna 2011, jedná se  o časově neomezenou série koncertů určenou pro skupiny všech rockových žánrů  z Příbramska, Rožmitálska, Březnicka, Dobříšska nebo Sedlčanska

Prostor mají kapely od rock ´n´ rollu přes bigbeat, rock, punk rock, alternativní rock, hospodský rock, pop rock až k rozmanitým metalovým odrůdám atd. V rámci série jsou navíc dle kritérií organizátorů vybírány kapely, jejichž produkce je oceněna nabídkou zajímavé možnosti další prezentace, konkrétně nastoupí na divokou kartu do čtvrtfinále Skutečné ligy. Kapely jsou hodnoceny minimálně čtyřčlennou porotou s přihlédnutím k hlasování diváků.

V pátek 27.4. proběhne v restauraci U Pletánků soutěžní klání domácích kapel EVIWATT a Snadno na dno. Jako hosté vystoupí 2 Generations, kteří si na tento koncert nachystali velkoplošnou projekci, spojenou s dávnou minulostí počátků tvorby, kdy již od roku 1973 byla v rámci omezených technických možností pomocí diaprojektoru zapojována k hudbě obrazová složka. Většina nově zaranžovaného repertoáru 2 Generations pochází právě ze 70. let, své místo mají i nové skladby.

Co zhruba jednotlivé kapely nabídnou návštěvníkům možno shlédnout v ukázkách zde:

https://www.youtube.com/watch?v=UrihaHnSaIo

  https://www.youtube.com/watch?v=4QDKd0ShPTg   

https://www.youtube.com/watch?v=KK16w3hyEbk   

Akce začíná již v 19 hodin, místo konání restaurace U Pletánků, Příbram V - Zdabořská 61