Vyhledávání


Kontakt

Domino - zvuková a světelná technika
Boční 482
26101 Příbram 7
telefon: 777 006 116 -----------723 763 159

E-mail: ............................rock-action@seznam.cz

Rocková liga by mohla mít o prázdninách bonusové kolo

30.05.2011 11:01
 
 

  Autor:Robert Nusl


Příbram – Struny elektrických kytar rozezněly o víkendu v pátém kole Příbramské rockové ligy další tři kapely. Tentokrát vystoupila příbramská kapela Compromysh společně s další příbramskou kapelou Alexxia. Jako host vystoupila klatovská skupina Head Down.

                         Flétnista Vilém Potůček z kapely Alexxia.

                              Flétnista Vilém Potůček z kapely Alexxia.

 

Podle organizátorů prý přišlo méně návštěvníků než obvykle, ale za to prý byla perfektní atmosféra, o kterou se kapely postaraly. „Trochu jsme byli zklamaní z toho, že na páté kolo přišlo méně lidí, ale musím říci, že kapelám se podařilo vytvořit skvělou atmosféru. Překvapilo mě, jak skvěle zahrála kapela Head Down z Klatov,“ uvedl jeden z organizátorů rockové ligy v Příbrami Petr Vašina.

Páté kolo ligy bylo zároveň kolem předposledním. V červnu se bude konat závěrečné kolo a potom už budeme znát vítěze pro letošní rok. Ten postoupí na divokou kartu mezi čtyřiadvacet kapel, které zůstaly do dalších bojů v soutěži Skutečná liga.

„Upozorňuji, že Příbramská rocková liga v červnu neskončí. Už teď plánujeme pokračování, které bude opět od ledna 2012. Má to logiku, protože Skutečná liga začíná vždy v květnu a už nyní máme předdomluveno, že opět jedna kapela z Příbramska postoupí na divokou kartu stejně jako letos,“ vysvětlil Petr Vašina.

Organizátoři však letos plánují ještě jakési bonusové kolo, kde by vystoupily kapely z jednotlivých kol Příbramské rockové ligy a další tři hosté ze Skutečné ligy. „Chtěli bychom to uskutečnit na Nováku někdy v polovině velkých prázdnin, ale záleží na financích,“ dodal Petr Vašina.