Vyhledávání


Kontakt

Domino - zvuková a světelná technika
Boční 482
26101 Příbram 7
telefon: 777 006 116 -----------723 763 159

E-mail: ............................rock-action@seznam.cz

Nejvíc bodů v Rockové lize má kapela Origami

13.06.2011 16:23

 

 31.5.2011 7:00

Příbram – Před několika dny se konalo předposlední kolo Příbramské rockové ligy, kde se předvedly další tři skupiny.

                  

                   
 
                      Houslista a zpěvačka ze skupiny Alexxia.
                       
                                Houslista a zpěvačka ze skupiny Alexxia.
                                          Autor: Václav Šimonovský

 

 

 

                  Pobavit fanoušky a zkusit štěstí před porotou tentokrát přijely příbramské kapely Alexxia a Compromysh a jako host klatovská kapela Head Down. Ta si rovně zahrála ve Skutečné lize.

Od té doby, co na scéně U Pletánků vystoupila skupina Origami, nikomu jinému se zatím nepodařilo tento soubor sesadit z pomyslného trůnu. Hodně blízko byla kapela Chilliguns a ještě blíže Eviwatt, kterým scházely pouze tři desetiny bodu, a tak to stačilo zatím pouze na druhé místo.

V předposledním kole vedoucí Origami neohrozily ani Compromysh, ani Alexxia. Kapela Compromysh se umístila na osmém místě poté, co od porotců obdržela konečnou známku 5,1 bodu. Alexxia skončila těsně za nimi se známkou 5,0 bodu, což je zařadilo na devátou pozici.

V následujícím kole se pokusí předstihnou Origami ještě kapely Celtime z Příbrami, The Streetfighters z Březnice a Up Stream rovněž z Příbrami.

„Následující kolo je zároveň kolem posledním pro tento rok. Mám radost, že některé kapely kvůli rockové lize získaly kontakty a navázaly družbu s jinými mimoregionálními kapelami. I to je důvod, proč bude Příbramská rocková liga od ledna 2012 opět pokračovat,“ uvedl jeden z organizátorů Příbramské rockové ligy Petr Vašina.

Petr Vašina Deníku prozradil, že se chystají zorganizovat ještě sedmé nadstandardní kolo, které by se uskutečnilo o velkých prázdninách, zřejmě koncem července na Novém rybníku v Příbrami.

„Chtěli bychom, aby si při této příležitosti zahráli vítězové jednotlivých kol z Příbramské rockové ligy, ale v plánu máme pozvat také alespoň tři hosty ze Skutečné ligy,“ dodal Petr Vašina.